wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
Kontakt
  • Świat Kobiet AnA
    32-626 Jawiszowice
    ul. Nawsie 52
    NIP: 652-136-34-06
  • E-mail:biuro@firmaana.pl
  • Telefontel:519158282
    +48 519158282
  • Godziny działania sklepuodbiór osobisty od 10 do16.00 na ul. Turystyczna 49A w Jawiszowicach
Statystyka
  • Aktualnie klientów na stronie: 12
  • Sklep odwiedziło: 3839736 klientów
polecamy
  • Blog o bieliźnie
  • Tanie przesyłki kuriem

Recenzje

Gaia biustonosz 281 Kate

Gaia biustonosz 281 Kate

Ocena produktu 5/5

Jestem zadowolona ,mając już biały kupiłam dwa w różnych kolorach.

Autor recenzji: MARIA
Data napisania recenzji: 21-03-2022

Slipy M 322 SPex granatowe 2-pak

Slipy M 322 SPex granatowe 2-pak

Ocena produktu 5/5

ten model to mój typ. Super wygodne, dobra jakość bawełny i wszywana guma dlatego nic nie uwiera. Polecam.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 24-01-2022

Rajstopy 119 Microfibre 3D 100DEN plus

Rajstopy 119 Microfibre 3D 100DEN plus

Ocena produktu 5/5

Moje ulubione rajstopy - nosze je od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Wytrzymałe i przede wszystkim ciepłe - polecam wszystkim zmarzluchom jak ja :)

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 24-01-2022

Biustonosz Amy MK 15 beżowy

Biustonosz Amy MK 15 beżowy

Ocena produktu 5/5

Kto powiedział że biustonosz do karmienia nie może być kuszący. Ten taki jest solidnie trzyma piersi i daje poczucie pewności a przy tym pięknie wygląda. Super polecam

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 24-01-2022

Viki biustonosz 581 Zofia

Viki biustonosz 581 Zofia

Ocena produktu 5/5

jak przystało na moją imienniczkę :) - nie zawiodła mnie. Doskonałe wykończenie i ta wygoda po prosu strzał w 10. Polecam gorąco

Autor recenzji: Zofia
Data napisania recenzji: 24-01-2022

Top L POL 5013 TP-02 ex

Top L POL 5013 TP-02 ex

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny top - wygoda i komfort i prawie nie wyczuwalny na ciele - polecam dla tych kobiet które nie znoszą fiszbin a coś do podtrzymania piersi potrzebują :)

Autor recenzji: Julita
Data napisania recenzji: 24-01-2022

Lama slipy M 963 CL ex 2-pak

Lama slipy M 963 CL ex 2-pak

Ocena produktu 5/5

Bardzo wygodne slipy - dobre wykonanie i materiał. Polecam dla ceniących wygodę

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 17-11-2021

Lama figi dziewczęce G 561 BI 3-pak

Lama figi dziewczęce G 561 BI 3-pak

Ocena produktu 5/5

rewelacyjne majtusie moja córka je uwielbia. Ładne kolorystycznie a przede wszystkim super bawełna - polecam :)

Autor recenzji: Sabina
Data napisania recenzji: 17-11-2021

Szlafrok 39315 Zimba 39x różowy

Szlafrok 39315 Zimba 39x różowy

Ocena produktu 5/5

trochę fikuśny, ale podoba się mężowi :) bardzo miły w dotyku - polecam

Autor recenzji: wiola
Data napisania recenzji: 12-11-2021

Piżama 975 różowa plus

Piżama 975 różowa plus

Ocena produktu 5/5

polecam - miła w dotyku i spanie super :)

Autor recenzji: Lilka
Data napisania recenzji: 12-11-2021

Gorsenia biustonosz 378 Victoria

GORSENIA BIUSTONOSZ 378 VICTORIA

Ocena produktu 5/5

Biustonosz świetnie leży, idealny rozstaw misek, wszystko się zgadza zgodnie z rozmiarówką.

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 10-11-2021

Mitex figi Iga

Mitex figi Iga

Ocena produktu 5/5

to mój tym, super pod sukienki i obcisłe spódnice - w końcu nie widać moich wałeczków - gorąco polecam

Autor recenzji: Zośka
Data napisania recenzji: 10-11-2021

Szlafrok 38320 Zine 90x szary

Szlafrok 38320 Zine 90x szary

Ocena produktu 5/5

nie byłem zwolennikiem szlafroków ale po tym jak żona sprezentowała mi ten model na urodziny noszę go codziennie - miękki i nie za długi po prostu super - polecam

Autor recenzji: Seba
Data napisania recenzji: 10-11-2021

Piżama Mace 39237 szara

Piżama Mace 39237 szara

Ocena produktu 5/5

zakup tej piżamy to strzał w 10 - dzięki mojej dziewczynie :) - totalna wygoda - polecam

Autor recenzji: Irek
Data napisania recenzji: 10-11-2021

Viki biustonosz 582 Maja

Viki biustonosz 582 Maja

Ocena produktu 5/5

Ten biustonosz to super propozycja dla kobiet, które tak jak ja nie znoszą fiszbin, a mimo to dobrze utrzymuje biust. Naprawdę polecam.

Autor recenzji: Renata
Data napisania recenzji: 10-11-2021

Biustonosz Vena vb 220 -usztywniany

Vena biustonosz VB 220

Ocena produktu 5/5

Mój ulubiony biustonosz, noszę go kilka sezonów. Nie odkształca się i zapewnia super wygodę nawet po kilkunastu godzinach noszenia. Polecam bo warto

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 10-11-2021

ava biustonosz 1130

ava biustonosz 1130

Ocena produktu 5/5

ideal w czystym wydaniu - Ava - po raz kolejny mnie nie zwiodła. Polecam naprawdę warto .

Autor recenzji: Ala
Data napisania recenzji: 10-11-2021


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu